Kunnan leikkipaikat

Kunnan leikkipuistot tarjoavat turvallisia, monipuolisia ja viihtyisiä leikkiympäristöjä. Leikkipuistot ovat peruspalveluita lapsille, ja ne toimivat myös sosiaalisina kohtaamispaikkoina aikuisille.

Honkajoella on viisi kunnan ylläpitämää leikkipaikkaa, jotka tarjoavat turvallisen ja kehittävän leikkiympäristön lapsille. Kunnan leikkipuistot ovat avoinna jatkuvasti. Kunnan tekninen toimi ylläpitää alueita mutta ei järjestä valvontaa. Leikkipaikat ovat Keskustan leikkipuisto, Hirsimetsän leikkipuisto, Linnikan leikkikenttä, Hongon koulun leikkikenttä ja Koivusillan leikkikenttä Vatajankoskella. Tekninen lautakunta on hyväksynyt leikkipuistojen turvallisuusasiakirjan.

Toimi näin:

Leikkipuistot ovat kaikkien vapaasti käytettävissä. Älä tuo lemmikkieläimiä leikkipuistoihin.

Taustakuvaus

Kunnan leikkipuistot tarjoavat turvallisia, monipuolisia ja viihtyisiä leikkiympäristöjä. Kunta tarkistaa leikkipuiston turvallisuuden useita kertoja vuodessa. Hoitotoimet on määritelty valtakunnallisesti.

Leikkipuistoissa voi olla jatkuvasti tai ajoittain kunnan henkilökuntaa, tai ne voivat olla valvomattomia. Kunta voi järjestää leikkipuistoon ohjattua toimintaa lapsille ja koululaisille.Liikenneväylät ja yleiset alueet -verkkosivu

Lisätietoa liikenneväylien ja yleisten alueiden kunnossapidosta sekä yksityisteistä.

Kunnanrakennusmestari-rakennustarkastaja

Kunnanrakennusmestari-rakennustarkastaja vastaa teknisestä toimesta, vesihuoltolaitoksesta ja rakennusvalvonnasta teknisen lautakunnan alaisena.

Puh: 044 577 5230

Koivusillan leikkikenttä


Koivusillan leikkikenttä sijaitsee Honkajoen Vatajankosken kylässä lähellä Kankaanpään rajaa.

Koivusillan leikkikenttä on kaikenikäisille lapsille tarkoitettu leikkipaikka. Kunnan tekninen toimi ylläpitää aluetta mutta ei järjestä valvontaa. Lemmikkieläinten tuominen alueelle on kielletty. Leikkipaikalla ei ole talvikunnossapitoa.

Osoite: Koivusillantie 1, 38920 VATAJANKOSKI

Keskustan leikkipuisto


Keskustan leikkipuisto sijaitsee Honkajoen kirkonkylässä.

Keskustan leikkipuisto on kaikenikäisille lapsille tarkoitettu leikkipaikka. Kunnan tekninen toimi ylläpitää aluetta mutta ei järjestä valvontaa. Lemmikkieläinten tuominen alueelle on kielletty. Leikkipaikalla ei ole talvikunnossapitoa.

Osoite: Puistotie 3, 38950 HONKAJOKI

Linnikan leikkikenttä


Linnikan leikkikenttä sijaitsee Honkajoen kirkonkylässä.

Linnikan leikkikenttä on kaikenikäisille lapsille tarkoitettu leikkipaikka. Kunnan tekninen toimi ylläpitää aluetta mutta ei järjestä valvontaa. Lemmikkieläinten tuominen alueelle on kielletty. Leikkipaikalla ei ole talvikunnossapitoa.

Osoite: Rastaantie 4, 38950 HONKAJOKI

Hongon koulun leikkikenttä


Hongon koulun leikkikenttä sijaitsee Honkajoen kirkonkylässä.

Hongon koulun leikkikenttä on kaikenikäisille lapsille tarkoitettu leikkipaikka. Kunnan tekninen toimi ylläpitää aluetta mutta ei järjestä valvontaa. Lemmikkieläinten tuominen alueelle on kielletty. Leikkipaikalla ei ole talvikunnossapitoa.

Osoite: Katkontie 7, 38950 HONKAJOKI

Hirsimetsän leikkipuisto


Hirsimetsän leikkipuisto sijaitsee Honkajoen kirkonkylässä.

Hirsimetsän leikkipuisto on kaikenikäisille lapsille tarkoitettu leikkipaikka. Kunnan tekninen toimi ylläpitää aluetta mutta ei järjestä valvontaa. Lemmikkieläinten tuominen alueelle on kielletty. Leikkipaikalla ei ole talvikunnossapitoa.

Osoite: Tapiontie 4, 38950 HONKAJOKI