Tilojen vuokraus

Honkajoen kunta vuokraa Monitoimitalo Honkalan ja Jyllin leirikeskuksen tiloja.

Monitoimitalo Honkalan ja Jyllin leirikeskuksen tilat ovat yksityisten henkilöiden ja yhdistysten vuokrattavissa erilaisia tilaisuuksia varten. Hinnasto ja toimintaohjeet ovat nähtävillä kunnan kotisivuilla.

Toimi näin:

Ota yhteyttä asuntosihteeriin joko kunnanvirastolla tai puhelimitse. Vuokralaisen velvollisuus on siivota tilat käytön jälkeen. Ks. Honkalan ja Jyllin leirikeskuksen palvelukäytäntö sekä Jyllin leirikeskuksen siivousvelvoite.Jyllin leirikeskuksen siivousvelvoite

Jyllin leirikeskuksen varaajan velvollisuus on siivota tilat käytön jälkeen.

Honkalan ja Jyllin leirikeskuksen palvelukäytäntö

Honkalan ja leirikeskuksen palvelukäytäntö varaajille on voimassa 22.10.2012 alkaen.

Honkalan ja leirikeskuksen käyttömaksut

Monitoimitalo Honkalan ja Jyllin leirikeskuksen käyttömaksut 1.1.2020 alkaen

Vapaa-ajan palvelut -verkkosivu

Yhteystiedot ja lisätietoa vapaa-ajan palveluista

Asuntosihteeri

Asuntosihteeri vastaa asuntojen ja tilojen vuokraamisesta sekä arkisto- ja tietopalvelusta.

Puh: 050 577 5200

Kunnanvirasto


Kunnanviraston palvelupiste

Puh: 050 577 5200

Fax: (02) 577 5214

Aukioloajat

Normaalit palveluajat
maanantai - torstai 08.00 - 15.30
perjantai 08.00 - 13.45

Arkipyhää edeltävänä aattona
maanantai - perjantai 08.00 - 13.45


Osoite: Porhontie 5, 38950 HONKAJOKI

Jyllin leirikeskus


Jyllin leirikeskus majoitustiloineen on vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin.


Karvianjoen rannalla sijaitseva Jyllin leirikeskus tarjoaa kattavat ja monipuoliset peruspalvelut ja harrastusmahdollisuudet. Karvianjoki antaa mahdollisuudet kalastukseen ja melontaan. Leirikeskuksen lähialueella sijaitsevat kansallispuistot Lauhavuori, Kauhaneva-Pohjankangas sekä luonnonsuojelualue Huidankeidas tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet mm luontovaellukseen, maastopyöräilyyn sekä marjastukseen ja sienestykseen. Jyllin leirikeskuksen voi vuokrata esimerkiksi kokousta, kurssia, leiriä tai juhlaa varten. Majoitusrakennuksessa on 34 hengen makuutilat, päärakennuksessa on tilava kokoustila, keittiö, takkahuone ja kaksi saunaa. Kesäaikana käytössä on myös rantasauna.

Puh: 050 577 5285

Osoite: Pukarantie 1123, 38970 LAUHALA

Monitoimitalo Honkala


Monitoimitalo Honkala tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen liikunnan harrastamiseen. Lisäksi tilat ovat vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin.


Monitoimitalo Honkala luo nimensä mukaisesti mahdollisuudet monipuoliseen ympärivuotiseen liikunnanharrastamiseen. Liikuntasalissa voi harrastaa pallopelejä, tennistä, sulkapalloa sekä yleisurheilua. Hyvin varustettu kuntosali palvelee voimalajien ystäviä. Lisäksi talossa ovat nuorisotilat ja kokoustilat. Honkala on rakennettu vuonna 1993 ja se tarjoaa seuraavat tilat ja palvelut: * liikuntasali 612 m² * 40m juoksusuora * pituushyppypaikka * kuntosali * saunat * näyttämö * kokous- ja koulutustilat * nuorisotilat * kahvila * väestönsuojelutilat Honkajoen kunnan ylläpitämät hiihtoladut ja pururadat lähtevät monitoimitalo Honkalan takaa. Lisäksi monitoimitalo Honkalan tiloja voi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin, kuten esimerkiksi kokouksiin, konsertteihin ja liikunnallisiin tilaisuuksiin.

Puh: 050 577 5200

Osoite: Honkalantie 1, 38950 HONKAJOKI