Jääurheilu

Honkajoella voi harrastaa jääurheilua monitoimitalo Honkalan vieressä sijaitsevassa jääkiekkokaukalossa säiden salliessa

Jääurheilua voi Honkajoella harrastaa, kun jääkiekkokaukalo saadaan säiden salliessa jäädytettyä. Jääkiekkokaukalo sijaitsee monitoimitalo Honkalan vieressä.

Toimi näin:

Jääkiekkokaukalo on pelaajien vapaassa käytössä.Vapaa-ajan palvelut -verkkosivu

Yhteystiedot ja lisätietoa vapaa-ajan palveluista

Tenniskenttä / jääkiekkokaukalo


Tenniksen pelaamiseen on mainiot mahdollisuudet Honkalan vieressä sijaitsevilla tenniskentillä. Talvella alue palvelee jääkiekon ystäviä.


Honkajoen kunnan ylläpitämät kaksi tenniskenttää ovat ulkokenttiä, jotka soveltuvat kesällä tenniksen ja talvella jääkiekon pelaamiseen. Kentän pinta-ala on 70x36 m2 eli 2520 m2. Pintamateriaali sulana on asfaltti. Kentällä on valaistus. Talvella alueella on jääkiekkokaukalo. Kenttien käyttö on maksutonta ja pelaajien vapaassa käytössä.

Osoite: Mustaniementie 8, 38950 HONKAJOKI

Hongon koulun kenttä


Hongon koulun hiekkakenttä / luistelukenttä

Hongon koulun kentällä on tilaa pelata ja leikkiä. Kesäaikaan hiekkakentällä voi harrastaa palloilulajeja. Talvella alue toimii luistelukenttänä. Kentän pinta-ala on 120x60 m2 eli 7200 m2. Pintamateriaali sulana on kivituhka. Kentällä on valaistus. Koulun kenttä on käytettävissä kouluaikojen ulkopuolella, mikäli sitä ei ole erikseen varattu.

Osoite: Katkontie 7, 38950 HONKAJOKI