Palloiluliikunta

Honkajoella voi harrastaa monipuolisesti erilaisia palloilulajeja.

Honkajoella voi harrastaa palloiluliikuntaa yhteiskoulun ja Hongon koulun kentällä, tenniskentillä sekä monitoimitalo Honkalan liikuntasalissa.

Koulujen kentillä voi harrastaa esimerkiksi jalkapalloa tai pesäpalloa. Tenniksen pelaamiseen on mainiot mahdollisuudet monitoimitalo Honkalan vieressä sijaitsevilla kahdella tenniskentällä. Honkalan liikuntasalissa on mahdollisuus pelata lentopalloa, salibandyä, koripalloa ja sulkapalloa.

Toimi näin:

Liikuntasalin varaukset tulee tehdä määräaikaan mennessä vapaa-ajan ohjaajalle joko sähköpostilla tai muuten kirjallisesti. Monitoimitalo Honkalan aukiolo ja maksutiedot löytyvät Honkajoen kunnan verkkosivulta.

Kenelle ja millä ehdoin:

Ulkokenttien käyttö on maksutonta ja pelaajien vapaassa käytössä.

Honkalan liikuntasalista voivat urheiluseurat ja muut yhdistykset sekä yksityiset ja muut ryhmät varata liikuntavuoroja. Salivuorojen hausta ilmoitetaan yleensä kesäkuun kuntatiedotteessa.

Palvelun maksullisuus:

Honkajoen kunnan tekninen lautakunta päättää monitoimitalo Honkalan vuokrista ja käyttömaksuista.Vapaa-ajan palvelut -verkkosivu

Yhteystiedot ja lisätietoa vapaa-ajan palveluista

Honkalan ja Jyllin leirikeskuksen palvelukäytäntö

Honkalan ja leirikeskuksen palvelukäytäntö varaajille on voimassa 22.10.2012 alkaen.

Honkalan verkkosivu

Monitoimitalo Honkalan palvelut

Vapaa-ajan ohjaaja

Vapaa-aika sekä nuoriso-, liikunta- ja kulttuuripalvelut

Puh: 040 520 3705

Urheilukenttä


Honkajoen urheilukentällä voi harrastaa yleisurheilua ja jalkapalloa.

Honkajoen urheilukenttä sijaitsee Honkajoen keskustaajamassa yhteiskoulun vieressä. Urheilukentällä voi harrastaa yleisurheilua ja jalkapalloa. Kentän koko: 70x50 m2 eli 3500 m2. Kentän pintamateriaali sulana on nurmi. Juoksurata: kiertävät radat 6 kpl, etusuoran pituus 100 m, sisäradan pituus 300 m. Urheilukentällä on korkeushyppy-, kuulantyöntö-, kiekonheitto-, moukarinheitto-, keihäänheitto- sekä pituus- ja kolmiloikkapaikka. Koulun kenttä on käytettävissä kouluaikojen ulkopuolella, mikäli sitä ei ole erikseen varattu.

Puh: 044 577 5230

Osoite: Karviantie 12, 38950 HONKAJOKI

Jyllin leirikeskuksen pallokenttä


Jyllihovin leirikeskuksen vieressä on pallokenttä.

Jyllin leirikeskuksen pallokentällä voi kesäaikaan harrastaa palloilulajeja. Nurmikentän pinta-ala on 70x45 m2 eli 3150 m2.

Osoite: Pukarantie 1123, 38970 LAUHALA

Monitoimitalo Honkala


Monitoimitalo Honkala tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen liikunnan harrastamiseen. Lisäksi tilat ovat vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin.


Monitoimitalo Honkala luo nimensä mukaisesti mahdollisuudet monipuoliseen ympärivuotiseen liikunnanharrastamiseen. Liikuntasalissa voi harrastaa pallopelejä, tennistä, sulkapalloa sekä yleisurheilua. Hyvin varustettu kuntosali palvelee voimalajien ystäviä. Lisäksi talossa ovat nuorisotilat ja kokoustilat. Honkala on rakennettu vuonna 1993 ja se tarjoaa seuraavat tilat ja palvelut: * liikuntasali 612 m² * 40m juoksusuora * pituushyppypaikka * kuntosali * saunat * näyttämö * kokous- ja koulutustilat * nuorisotilat * kahvila * väestönsuojelutilat Honkajoen kunnan ylläpitämät hiihtoladut ja pururadat lähtevät monitoimitalo Honkalan takaa. Lisäksi monitoimitalo Honkalan tiloja voi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin, kuten esimerkiksi kokouksiin, konsertteihin ja liikunnallisiin tilaisuuksiin.

Puh: 050 577 5200

Osoite: Honkalantie 1, 38950 HONKAJOKI

Hongon koulun kenttä


Hongon koulun hiekkakenttä / luistelukenttä

Hongon koulun kentällä on tilaa pelata ja leikkiä. Kesäaikaan hiekkakentällä voi harrastaa palloilulajeja. Talvella alue toimii luistelukenttänä. Kentän pinta-ala on 120x60 m2 eli 7200 m2. Pintamateriaali sulana on kivituhka. Kentällä on valaistus. Koulun kenttä on käytettävissä kouluaikojen ulkopuolella, mikäli sitä ei ole erikseen varattu.

Osoite: Katkontie 7, 38950 HONKAJOKI

Tenniskenttä / jääkiekkokaukalo


Tenniksen pelaamiseen on mainiot mahdollisuudet Honkalan vieressä sijaitsevilla tenniskentillä. Talvella alue palvelee jääkiekon ystäviä.


Honkajoen kunnan ylläpitämät kaksi tenniskenttää ovat ulkokenttiä, jotka soveltuvat kesällä tenniksen ja talvella jääkiekon pelaamiseen. Kentän pinta-ala on 70x36 m2 eli 2520 m2. Pintamateriaali sulana on asfaltti. Kentällä on valaistus. Talvella alueella on jääkiekkokaukalo. Kenttien käyttö on maksutonta ja pelaajien vapaassa käytössä.

Osoite: Mustaniementie 8, 38950 HONKAJOKI