Kuntoilu ja voimailu

Monitoimitalo Honkalan kuntosali palvelee voimalajien ystäviä.

Kuntosali toimii monitoimitalo Honkalan tiloissa. Kuntosalikorttina toimii poletti, jonka voi lunastaa kunnanviraston palvelupisteestä. Poletti on henkilökohtainen. Kuntosaliin kulunvalvonta rekisteröi sisälle menijän. Pääsääntöisesti tiloissa ei ole ohjausta tai valvontaa.

Kuntosalin aukioloajat ja maksutiedot löytyvät kunnan verkkosivulta.

Toimi näin:

Kun haluat saada tietoa kuntosalista ja sen käyttövuoroista, voit ottaa yhteyttä kunnanviraston palvelupisteeseen. Voit myös ottaa yhteyttä asuntosihteeriin joko puhelimitse tai käymällä kunnanvirastolla.

Kuntosalipoletin voit lunastaa kunnanviraston palvelupisteestä. Poletti sisältää pantin, polettimaksun sekä kausikortin, johon varataan aikaa enintään kuntosalimaksun voimassaoloajaksi. Kun uusit kausikorttia, polettia ei tarvitse lunastaa uudelleen. Kun maksat kuntosalikortin, samaan polettiin ladataan lisää kuntosaliaikaa. Jos palautat poletin takaisin kunnanviraston palvelupisteeseen kuntosalivuoron päätyttyä, saat maksamasi pantin osuuden takaisin.

Jos poletti katoaa, ilmoita siitä heti kunnanviraston palvelupisteeseen tai suoraan asuntosihteerille, jotta kulkulupa voidaan mitätöidä.

Kenelle ja millä ehdoin:

Palvelu on tarkoitettu kuntalaisille.

Palvelun maksullisuus:

Honkajoen kunnan sivistyslautakunta päättää kuntosalin aukioloajoista ja tekninen lautakunta käyttömaksuista. Kuntosalin kausi- ja polettimaksut löytyvät sivulta "Honkalan ja Jyllin leirikeskuksen käyttömaksut 2018"Honkalan ja Jyllin leirikeskuksen palvelukäytäntö

Honkalan ja leirikeskuksen palvelukäytäntö varaajille on voimassa 22.10.2012 alkaen.

Honkalan verkkosivu

Monitoimitalo Honkalan palvelut

Honkalan ja leirikeskuksen käyttömaksut

Monitoimitalo Honkalan ja Jyllin leirikeskuksen käyttömaksut 1.1.2020 alkaen

Vapaa-ajan palvelut -verkkosivu

Yhteystiedot ja lisätietoa vapaa-ajan palveluista

Honkalan aukioloajat

Monitoimitalo Honkalan ja kuntosalin aukioloajat 7.6.2010 alkaen.

Asuntosihteeri

Asuntosihteeri vastaa asuntojen ja tilojen vuokraamisesta sekä arkisto- ja tietopalvelusta.

Puh: 050 577 5200

Kunnanvirasto


Kunnanviraston palvelupiste

Puh: 050 577 5200

Fax: (02) 577 5214

Aukioloajat

Normaalit palveluajat
maanantai - torstai 08.00 - 15.30
perjantai 08.00 - 13.45

Arkipyhää edeltävänä aattona
maanantai - perjantai 08.00 - 13.45


Osoite: Porhontie 5, 38950 HONKAJOKI

Monitoimitalo Honkala


Monitoimitalo Honkala tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen liikunnan harrastamiseen. Lisäksi tilat ovat vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin.


Monitoimitalo Honkala luo nimensä mukaisesti mahdollisuudet monipuoliseen ympärivuotiseen liikunnanharrastamiseen. Liikuntasalissa voi harrastaa pallopelejä, tennistä, sulkapalloa sekä yleisurheilua. Hyvin varustettu kuntosali palvelee voimalajien ystäviä. Lisäksi talossa ovat nuorisotilat ja kokoustilat. Honkala on rakennettu vuonna 1993 ja se tarjoaa seuraavat tilat ja palvelut: * liikuntasali 612 m² * 40m juoksusuora * pituushyppypaikka * kuntosali * saunat * näyttämö * kokous- ja koulutustilat * nuorisotilat * kahvila * väestönsuojelutilat Honkajoen kunnan ylläpitämät hiihtoladut ja pururadat lähtevät monitoimitalo Honkalan takaa. Lisäksi monitoimitalo Honkalan tiloja voi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin, kuten esimerkiksi kokouksiin, konsertteihin ja liikunnallisiin tilaisuuksiin.

Puh: 050 577 5200

Osoite: Honkalantie 1, 38950 HONKAJOKI