Sisäliikunta

Monitoimitalo Honkalassa on hyvät sisäliikuntamahdollisuudet.

Monitoimitalo Honkalan liikuntasalissa voi harrastaa pallopelejä, tennistä, sulkapalloa sekä yleisurheilua. Urheiluseurat ja muut yhdistykset sekä yksityiset ja muut ryhmät voivat varata liikuntavuoroja Honkalan liikuntasalista. Vuoroja haetaan vuosittain kesällä elokuun puoliväliin saakka. Salivuorojen hausta ilmoitetaan yleensä kesäkuun kuntatiedotteessa.

Toimi näin:

Liikuntasalin varaukset tulee tehdä määräaikaan mennessä vapaa-ajan ohjaajalle joko sähköpostilla tai muuten kirjallisesti. Monitoimitalo Honkalan aukiolo ja maksutiedot löytyvät Honkajoen kunnan verkkosivulta.

Palvelun maksullisuus:

Honkajoen kunnan sivistyslautakunta päättää monitoimitalo Honkalan aukioloajoista ja tekninen lautakunta vuokrista ja käyttömaksuista.Honkalan ja Jyllin leirikeskuksen palvelukäytäntö

Honkalan ja leirikeskuksen palvelukäytäntö varaajille on voimassa 22.10.2012 alkaen.

Honkalan verkkosivu

Monitoimitalo Honkalan palvelut

Honkalan ja leirikeskuksen käyttömaksut

Monitoimitalo Honkalan ja Jyllin leirikeskuksen käyttömaksut 1.1.2020 alkaen

Vapaa-ajan palvelut -verkkosivu

Yhteystiedot ja lisätietoa vapaa-ajan palveluista

Honkalan aukioloajat

Monitoimitalo Honkalan ja kuntosalin aukioloajat 7.6.2010 alkaen.

Vapaa-ajan ohjaaja

Vapaa-aika sekä nuoriso-, liikunta- ja kulttuuripalvelut

Puh: 040 520 3705

Monitoimitalo Honkala


Monitoimitalo Honkala tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen liikunnan harrastamiseen. Lisäksi tilat ovat vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin.


Monitoimitalo Honkala luo nimensä mukaisesti mahdollisuudet monipuoliseen ympärivuotiseen liikunnanharrastamiseen. Liikuntasalissa voi harrastaa pallopelejä, tennistä, sulkapalloa sekä yleisurheilua. Hyvin varustettu kuntosali palvelee voimalajien ystäviä. Lisäksi talossa ovat nuorisotilat ja kokoustilat. Honkala on rakennettu vuonna 1993 ja se tarjoaa seuraavat tilat ja palvelut: * liikuntasali 612 m² * 40m juoksusuora * pituushyppypaikka * kuntosali * saunat * näyttämö * kokous- ja koulutustilat * nuorisotilat * kahvila * väestönsuojelutilat Honkajoen kunnan ylläpitämät hiihtoladut ja pururadat lähtevät monitoimitalo Honkalan takaa. Lisäksi monitoimitalo Honkalan tiloja voi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin, kuten esimerkiksi kokouksiin, konsertteihin ja liikunnallisiin tilaisuuksiin.

Puh: 050 577 5200

Osoite: Honkalantie 1, 38950 HONKAJOKI