Nuorisotilat

Nuorisotiloissa on tarjolla sekä ohjattua että nuorten itsensä järjestämää toimintaa. Honkajoen nuorisotilat ovat monitoimitalo Honkalassa.

Monitoimitalo Honkalan nuorisotilat ovat lasten ja nuorten käytettävissä.

Nuorisotilat ovat avoinna mukavalle yhdessäololle maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16–20. Perjantaisin klo 18–22 palvelee Nuorisokahvila. Nuorisotiloissa voi katsoa televisiota, kuunnella musiikkia, pelata biljardia, ilmakiekkoa, pöytätennistä ja Playstation 3:lla. Vapaa-ajan ohjaaja on paikalla koko ajan tilojen aukioloaikoina.

Toimi näin:

Lisätietoa löydät Honkajoen kunnan verkkosivuilta.

Taustakuvaus

Nuorisotiloissa on tarjolla sekä ohjattua että nuorten itsensä järjestämää toimintaa. Kunnan monissa muissakin toimitiloissa, kuten kirjastoissa, on erityisesti nuorille tarkoitettua toimintaa ja palveluja.

Nuoret voivat viettää aikaa ja harrastaa ohjatusti kunnan nuorisotiloissa. Tilat on tarkoitettu erityisesti yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille. Nuoria kohdataan myös monitoimitiloissa, liikunta- ja kulttuuripalveluissa ja internetissä.Honkalan verkkosivu

Monitoimitalo Honkalan palvelut

Vapaa-ajan palvelut -verkkosivu

Yhteystiedot ja lisätietoa vapaa-ajan palveluista

Vapaa-ajan ohjaaja

Vapaa-aika sekä nuoriso-, liikunta- ja kulttuuripalvelut

Puh: 040 520 3705

Monitoimitalo Honkala


Monitoimitalo Honkala tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen liikunnan harrastamiseen. Lisäksi tilat ovat vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin.


Monitoimitalo Honkalan nuorisotilat ovat lasten ja nuorten käytettävissä. Nuorisotiloissa voi katsoa televisiota, kuunnella musiikkia, pelata biljardia, ilmakiekkoa, pöytätennistä ja Playstation 3:lla. Vapaa-ajan ohjaaja on paikalla nuorisotilan aukioloaikoina.

Puh: 050 577 5200

Aukioloajat

Normaalit aukioloajat
maanantai, keskiviikko 16.00 - 20.00
perjantai 18.00 - 22.00

Nuorisokahvilan aukioloajat
perjantai 18.00 - 22.00


Osoite: Honkalantie 1, 38950 HONKAJOKI