Kunnan nuorisotyö

Kunnan nuorisotyötä ovat mm. nuorten kasvatuksellinen ohjaus, toimintatilat ja harrastusmahdollisuudet sekä tieto- ja neuvontapalvelut. Nuorisotyö on ennaltaehkäisevää työtä, jolla tuetaan nuorten hyvinvointia.

Nuorisotyön tehtävänä on tukea nuorten kasvua ja itsenäistymistä, edistää nuorten aktiivista kansalaisuutta ja sosiaalista vahvistumista sekä parantaa nuorten kasvu- ja elinoloja.

Nuorisotyön osalta toteutetaan mm. kerhotoimintaa, nuorten teemailtoja, lasten ja nuorten leirejä, nuorisokahvilailtoja sekä pienimuotoisia retkiä. Liikuntapalveluina järjestetään mm. liikuntakerhoja, uimakoulu, haastepyöräily sekä retkiä koulujen loma-aikoina. Etsivä nuorisotyö toteutetaan yhteistyössä Kankaanpään kaupungin kanssa. Nuorisotyötä tehdään moniammatillisesti ja monialaisesti.

Toimi näin:

Nuorisotyötä korkevissa kysymyksissä ja toimintaan ilmoittauduttaessa ota yhteyttä vapaa-ajan ohjaajaan.

Kenelle ja millä ehdoin:

Kunnan nuorisotyön palveluihin ovat oikeutettuja kaikki kunnassa asuvat alle 29-vuotiaat.

Taustakuvaus

Kunnan nuorisotyötä ovat muun muassa nuorten kasvatuksellinen ohjaus, toimintatilat ja harrastusmahdollisuudet sekä tieto- ja neuvontapalvelut. Nuorisotyötä ovat myös nuorille tarkoitetut liikunta- ja kulttuuripalvelut sekä työpajatoiminta.

Nuorisotyöstä vastaa kunta, mutta se tekee yhteistyötä yhdistyksien, järjestöjen ja muiden toimijoiden kanssa.Vapaa-ajan palvelut -verkkosivu

Yhteystiedot ja lisätietoa vapaa-ajan palveluista

Vapaa-ajan ohjaaja

Vapaa-aika sekä nuoriso-, liikunta- ja kulttuuripalvelut

Puh: 040 520 3705

Monitoimitalo Honkala


Monitoimitalo Honkala tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen liikunnan harrastamiseen. Lisäksi tilat ovat vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin.


Monitoimitalo Honkalan nuorisotilat ovat lasten ja nuorten käytettävissä. Nuorisotiloissa voi katsoa televisiota, kuunnella musiikkia, pelata biljardia, ilmakiekkoa, pöytätennistä ja Playstation 3:lla. Vapaa-ajan ohjaaja on paikalla nuorisotilan aukioloaikoina.

Puh: 050 577 5200

Aukioloajat

Normaalit aukioloajat
maanantai, keskiviikko 16.00 - 20.00
perjantai 18.00 - 22.00
Nuorisokahvilan aukioloajat
perjantai 18.00 - 22.00

Osoite: Honkalantie 1, 38950 HONKAJOKI