Kunnan nuorisotyö

Nuorisotyötä on sekä ammatillinen nuorisotyö että nuorten parissa tehtävä vapaaehtoistyö, jota tekevät järjestöt ja yhdistykset. Nuorisotyö on ennaltaehkäisevää työtä, jolla tuetaan nuorten hyvinvointia.

Nuorisotyön tehtävänä on tukea nuorten kasvua ja itsenäistymistä, edistää nuorten aktiivista kansalaisuutta ja sosiaalista vahvistumista sekä parantaa nuorten kasvu- ja elinoloja.

Nuorisotyöhön sisältyy mm. kerhotoimintaa, nuorten teemailtoja, lasten ja nuorten leirejä, nuorisokahvilailtoja sekä pienimuotoisia retkiä. Liikuntapalveluihin sisältyy mm. liikuntakerhoja, uimakoulu, haastepyöräily sekä retkiä koulujen loma-aikoina. Etsivä nuorisotyö toteutetaan yhteistyössä Kankaanpään kaupungin kanssa. Nuorisotyötä tehdään moniammatillisesti ja monialaisesti.

Toimi näin:

Ota yhteyttä vapaa-ajan ohjaajaan, kun sinulle herää nuorisotyötä koskevia kysymyksiä ja kun ilmoittaudut toimintaan.

Kenelle ja millä ehdoin:

Kunnan nuorisotyön palveluihin ovat oikeutettuja kaikki kunnassa asuvat alle 29-vuotiaat.

Taustakuvaus

Nuorisotyötä on sekä ammatillinen nuorisotyö että nuorten parissa tehtävä vapaaehtoistyö. Ammatillinen nuorisotyö on kasvatusta ja nuorten kohtaamista.

Nuorisotyöstä vastaa kunta. Se tekee yhteistyötä yhdistysten yhdistyksien ja muiden toimijoiden kanssa.Vapaa-ajan palvelut -verkkosivu

Yhteystiedot ja lisätietoa vapaa-ajan palveluista

Vapaa-ajan ohjaaja

Vapaa-aika sekä nuoriso-, liikunta- ja kulttuuripalvelut

Puh: 040 520 3705

Monitoimitalo Honkala


Monitoimitalo Honkala tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen liikunnan harrastamiseen. Lisäksi tilat ovat vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin.


Monitoimitalo Honkalan nuorisotilat ovat lasten ja nuorten käytettävissä. Nuorisotiloissa voi katsoa televisiota, kuunnella musiikkia, pelata biljardia, ilmakiekkoa, pöytätennistä ja Playstation 3:lla. Vapaa-ajan ohjaaja on paikalla nuorisotilan aukioloaikoina.

Puh: 050 577 5200

Aukioloajat

Normaalit aukioloajat
maanantai, keskiviikko 16.00 - 20.00
perjantai 18.00 - 22.00

Nuorisokahvilan aukioloajat
perjantai 18.00 - 22.00


Osoite: Honkalantie 1, 38950 HONKAJOKI