Nuorisotilat

Nuorisotiloissa on tarjolla sekä ohjattua että nuorten itsensä järjestämää toimintaa. Honkajoen nuorisotilat ovat monitoimitalo Honkalassa.

Monitoimitalo Honkalan nuorisotilat ovat lasten ja nuorten käytettävissä.

Nuorisotilat ovat avoinna mukavalle yhdessäololle maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16–20. Perjantaisin klo 18–22 palvelee Nuorisokahvila. Nuorisotiloissa voi katsoa televisiota, kuunnella musiikkia, pelata biljardia, ilmakiekkoa, pöytätennistä ja Playstation 3:lla. Vapaa-ajan ohjaaja on paikalla koko ajan tilojen aukioloaikoina.

Toimi näin:

Lisätietoa löydät Honkajoen kunnan verkkosivuilta.

Taustakuvaus

Nuorisotiloissa on tarjolla sekä ohjattua että nuorten itsensä järjestämää toimintaa. Kunnan monissa muissakin toimitiloissa, kuten kirjastoissa, on erityisesti nuorille tarkoitettua toimintaa ja palveluja.Vapaa-ajan palvelut -verkkosivu

Yhteystiedot ja lisätietoa vapaa-ajan palveluista

Vapaa-ajan palveluihin sisältyy nuoriso-, liikunta- ja kulttuuripalvelut. Niihin sisältyy myös tilojen vuokraus. Lisäksi sivulla tietoa paikallisista yhdistyksistä.

Honkalan verkkosivu

Monitoimitalo Honkalan palvelut

Sivulla on monitoimitalo Honkalan yhteystiedot sekä tietoa aukioloajoista ja käyttömaksuista. Lisäksi sivulla on Teknisen lautakunnan hyväksymä Honkalan turvallisuusasiakirja.

Vapaa-ajan ohjaaja

Vapaa-aika sekä nuoriso-, liikunta- ja kulttuuripalvelut

Vapaa-ajan ohjaajaan voi olla yhteydessä kysymyksissä, jotka koskevat vapaa-ajan sekä nuoriso-, liikunta- ja kulttuuripalveluja.

Puh: 040 520 3705

Monitoimitalo Honkala


Monitoimitalo Honkala tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen liikunnan harrastamiseen. Lisäksi tilat ovat vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin.


Monitoimitalo Honkalan nuorisotilat ovat lasten ja nuorten käytettävissä. Nuorisotiloissa voi katsoa televisiota, kuunnella musiikkia, pelata biljardia, ilmakiekkoa, pöytätennistä ja Playstation 3:lla. Vapaa-ajan ohjaaja on paikalla nuorisotilan aukioloaikoina.

Puh: 050 577 5200

Aukioloajat

Normaalit aukioloajat
maanantai, keskiviikko 16.00 - 20.00
perjantai 18.00 - 22.00
Nuorisokahvilan aukioloajat
perjantai 18.00 - 22.00

Osoite: Honkalantie 1, 38950 HONKAJOKI