Asuminen

Oman talon rakentaminen ajatuksissa? Vanhan pirtin korjaaminen haaveissa?
Honkajoki on työpaikkaomavarainen maalaiskunta, jossa on virkeää yritystoimintaa perusmaatalouden lisäksi. Kehittyvät yritykset tarjoavat uusia työpaikkoja, etätyö ja yksityisyrittäjyys mahdollistaa maallemuuton. Kyselyjä mahdollisesti myynnissä olevista vanhoista kunnostettavista taloista, mökeistä tai tonteista tulee kuntaankin.

Puskaradio siirtyy nykyaikaan! Honkajoen kunnan alueella vuokralle tai myyntiin tulevat kiinteistöt ja tontit on mahdollista ilmoittaa tällä palstalla ilmaiseksi. Kunta ei toimi kohteiden välittäjänä eikä myyjänä, eikä vastaa ilmoitettujen tietojen todenperäisyydestä. Ilmoitettujen kohteiden tiedusteluista, esittelystä ja kaupanteosta vastaa kohteen omistaja tai yhteyshenkilö.


Talo- ja tonttipalsta


Katso asunto- ja tonttitarjonta myös kiinteistövälittäjien sivuilta:


Ilmainen tontti

Kunta luovuttaa ilmaisen kaavatontin omakotitalon rakentajalle. Vastaava etuus koskee myös rivitalon rakentajia. Kvalt 13.2.2017 § 7


Lomakkeet

Ilmoituslomakkeet löytyvät sekä tulostettavana että tietokoneella täytettävänä versiona. Täytettävän lomakkeen voi tallentaa omalle tietokoneelle. Edellytämme kuitenkin omistajan tai yhteyshenkilön omakätistä allekirjoitusta ilmoituksen vakuudeksi, joten toimita allekirjoitettu lomake paperiversiona palstan yhteyshenkilölle.

Jos haluat ilmoittaa talon, muun asunnon tai lomamökin, käytä Asuinkiinteistölomaketta.

Jos haluat ilmoittaa tontin, tai tontilla sijaitsee purettava rakennus, käytä Tonttilomaketta.

Ilmoituslomake palautetaan osoitteeseen

Honkajoen kunta/Talo- ja tonttipalsta
Porhontie 5
38950 Honkajoki