Puukoulun kuntotutkimus ja toimenpiteet

Kirjoitettu: 14.06.19

Tänä vuonna 100 vuotta täyttävälle Puukoululle on tehty kuntotutkimus kevään aikana. Vuosisadan aikana ehtii tapahtua paljon ja rakennuksesta löytyi vanhoja vuotojälkiä, mutta ne todettiin kuiviksi. Kuntotutkimuksen toimenpide-ehdotusten toteuttaminen aloitetaan kesällä, kun talo hiljenee heinäkuun ajaksi. Puukoululla mm. lisätään ilmanvaihtoa rakennuksen ehdoilla ja poistetaan eloperäinen aines kellarista ja ryömintätilasta.


Joukkoliikenne

Kirjoitettu: 06.06.19

Varsinais-Suomen ELY -keskus on kilpailuttanut toimialueensa joukkoliikennereittejä uuden liikennepalvelulain mukaisesti. Pohjois-Satakunnassa liikennöitsijä on vaihtunut 1.6.2019 ja ELY -keskuksen kilpailuttamia reittejä ajaa Länsilinjat Oy. Pohjois-Satakunnassa seutulippu on poistunut käytöstä ja Länsilinjoilla on käytössä oma kausilipputuotteensa. ELY -keskuksen tiedotteen voi lukea kokonaisuudessaan kunnan nettisivulta.

Lue lisää:

https://www.ely-keskus.fi/web/ely/-/liikennoitsija-vaihtuu-kankaanpaa-pomarkku-pori-linja-autoliikenteessa-1-6-2019-varsinais-suomi-satakunta-


Verkkoasiointi

Kirjoitettu: 30.04.19

Lue lisää

PoSan suun terveydenhuollon tiedote

Kirjoitettu: 11.01.19

Lue lisää

Varhaiskasvatukseen kaivataan lisää sijaisia!

Kirjoitettu: 04.12.18

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä varhaiskasvatusjohtaja Maria Halliaan (puh. 050 5775727) tai maria.hallia(a)honkajoki.fi


Talous- ja velkaneuvonta oikeusaputoimistoihin 2019

Kirjoitettu: 19.11.18

Vuoden 2019 alussa talous- ja velkaneuvonta siirtyy oikeusaputoimistojen järjestettäväksi. Kaikkien talous- ja velkaneuvojien yhteystiedot muuttuvat 31.12.2018 jälkeen.

Lähimpinä oleva oikeusaputoimisto ja sähköpostiosoite on  1.1.2019 alkaen:

Satakunnan oikeusaputoimisto:

satakunta.velkaneuvonta@oikeus.fi

Pirkanmaan oikeusaputoimisto:

pirkanmaa.velkaneuvonta@oikeus.fi

Virallista tietoa ei ole vielä saatu mihin toimiston alaisuuteen mikäkin velkaneuvontatoimisto tulee. 

Asiakas voi vapaasti valita, mihin oikeusaputoimistoon ottaa jatkossa yhteyttä. Muiden oikeusaputoimistojen yhteystiedot löytyy oikeus.fi -verkkosivulta oikeusapu -valikosta eli osoitteesta:

https://oikeus.fi/oikeusapu/fi/index/yhteystiedot.html, jossa ilmoitetaan myöhemmin myös talous- ja velkaneuvonnan puhelinnumerot.

Jos asian käsittely talous- ja velkaneuvonnassa on päättynyt ennen vuotta 2019, asiakastiedot eivät siirry oikeusaputoimistoon. Asiakas  säilyttää erityisesti velkojen järjestelyä koskevat asiakirjat itsellään.

Talous- ja velkaneuvonnan palvelut pysyvät muutoin ennallaan ja maksuttomina.


Honkajoen Nööpinneva ja Fatinpyöränkeidas kuuluvat Lauhanvuoden kansallispuiston alueeseen

Kirjoitettu: 12.10.18

Ympäristöministeriön vuonna 2015 hyväksymässä Lauhanvuoren kansallispuiston hoito- ja käyttösuunnitelmassa Nööpinneva ja Fatipyöränkeidas sijoittuvat Lauhan syrjävyöhykkeelle. Suunnitelman mukaan vyöhyke pidetään mahdollisimman luonnontilaisena alueena, jonne ei ohjata kävijöitä aktiivisesti eikä rakenneta uutta palveluvarustusta. Aluetta voidaan kuitenkin käyttää erikseen määriteltyjen luontaiselinkeinojen tarpeisiin sekä alueen erämaaluonteeseen soveltuviin matkailupalveluihin, kuten opastettuihin retkiin. 

Katso linkistä Satakuntaliiton ympäristöasiantuntija Anne Savolan artikkeli:

http://satanen.satakuntaliitto.fi/satanen.aspx?taso=2&id=1246


Ikäihmisten asumispalvelut Honkajoella

Kirjoitettu: 16.07.18

Honkajoen kunnan vanhuspalvelut tuottaa  Pohjois-Satakunnan Peruspalvelukuntayhtymä. Lue lisää ikäihmisten hoito- ja hoivapalveluista ja niiden piiriin hakeutumisesta PoSa:n alueella.


Ilmainen tontti Peltosen teollisuusalueelta

Kirjoitettu: 12.01.18

Honkajoen kunta luovuttaa ilmaiseksi tontin Peltosen teollisuusalueelta teollisuushallin rakentajalle, joka työllistää vähintään yhden uuden työntekijän vähintään yhden vuoden ajaksi. Lue lisää »


Ilmainen omakotitalotontti

Kirjoitettu: 12.01.18

Lue lisää


Sivu: 1 2 3 4 5 6