Kirjaston palvelut toukokuussa 2020

Kirjoitettu: 08.05.20

Kaikki Satakirjastot ovat olleet valtioneuvoston päätöksellä suljettuina 18.3. lähtien. Sulkua on jatkettu niin, että kirjastot saavat avata ovensa vasta 1.6. Kirjastot saavat kuitenkin aloittaa aineiston uloslainauksen jo toukokuussa, mikä tarkoittaa sitä, että vaikka sisälle kirjastoon ei pääse, lainaustoiminta voidaan aloittaa parhaaksi katsotulla tavalla.

Honkajoen kirjastosta voi noutaa toukokuun aikana kirjakasseja ja varauksia ma, ti, pe klo 9 – 16 ja to klo 12 – 18.

Tee varauksesi verkkokirjastossa, sähköpostilla tai puhelimitse em. kellonaikoina. Toivomuksia voi esittää ja varauksia tehdä myös periaatteella "haluaisin 10 dekkaria", "viisi sotakirjaa" tai ”15 kuvakirjaa 4-vuotiaalle”. Kirjakasseja kootaan toiveiden mukaan. Myös muuta aineistoa, kuten dvd-levyjä tai aikakauslehtiä voi varata ja lainataan. Myös seutukuljetukset ovat käynnistyneet.

Verkossa tekemistäsi varauksista saat normaaliin tapaan noutoilmoituksen. Sovi varausten tarkempi noutoaika etukäteen puhelimitse. Myös muulla tavalla tehtyjen varausten ja kirjakassien noutoaika sovitaan puhelimitse. Varaamasi aineisto lainataan sinulle valmiiksi ja nouto tapahtuu ulko-ovelta.

Lisätietoja saat kirjastosta, puh. 050 577 5223, sähköposti kirjasto@honkajoki.fi.

Palautuksia voi palauttaa palautusluukusta normaalisti.

Ohjetta päivitetään tarvittaessa.

 


Katso kaikki ajankohtaiset tiedotteet »