Posti auki pidempään torstaisin jouluun asti

Kirjoitettu: 29.11.17

Lue lisää

Kysely lasten, nuorten ja perheiden palveluista Satakunnassa

Kirjoitettu: 20.11.17

Vastaa kyselyyn lasten, nuorten ja perheiden palveluista Satakunnassa

Lapsi- ja perhepalvelut uudistetaan vuosina 2016-2018 siten, että ne vastaavat nykyistä paremmin lasten, nuorten ja perheiden tarpeita. Ensisijaista uudistuksessa on lapsen etu ja oikeudet sekä vanhemmuuden tuki. Satakunnassa lapsi- ja perhepalveluiden (LAPE) muutosohjelma on osa maakunta- ja sote-uudistusta ja sitä toteuttaa Satakunnassa tulevaisuus lapsissa (SATULA) –hanke yhteistyössä eri ammattilaisten sekä lasten, nuorten ja perheiden kanssa.

Uudistuvien palveluiden tavoitteena on tarjota sopivaa tukea oikeaan aikaan jokaiselle lapselle, nuorelle ja perheelle - lähellä ja osana arkea. Tavoitteen saavuttamiseksi on tärkeää kartoittaa kohderyhmän mielipiteitä ja kokemuksia.

Lasten, nuorten ja vanhempien mielipiteitä tarvitaan niin palveluiden suunnittelussa ja kehittämisessä kuin myös niiden arvioinnissa. SATULA -hankkeessa luodaan toimivia rakenteita lasten, nuorten ja perheiden osallisuuteen.

Tämän kyselyn avulla kerätään satakuntalaisten mielipiteitä ja kokemuksia lasten, nuorten ja perheiden palveluista. Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa palveluiden kehittämiseen.

Kysely löytyy Satasoten sivuilta

https://www.satasote.fi/?page_id=2086

tai suoraan Webropolista

https://link.webropolsurveys.com/S/B11BA2A895F50ABF


Kirjasto tiedottaa

Kirjoitettu: 13.11.17

Satakirjastojen palveluissa on tilapäisiä rajoituksia joulukuussa 2017 uuden lainausjärjestelmän käyttöönoton vuoksi

Satakirjastoissa ei voi lainata, uusia tai varata aineistoa eikä tehdä tiedon­hakuja 9.–18.12. Verkkokirjasto on pois käytöstä 9.12.2017 – 1.1.2018. Myös eri kirjastojen aukioloissa saattaa olla poikkeuksia.

HONKAJOEN KIRJASTO on muuten auki normaalisti, paitsi ma 11.12. kirjasto on avoinna vain klo 13 – 16. Kirjastosta voi lainata pieniä määriä ai­neistoa. Ethän palauta runsaita määriä itselläsi lainassa olevaa aineistoa kirjastoon viikon 50 aikana, sillä ne voidaan käsitellä aikaisintaan 18.12. Viikolle 50 ei osu eräpäivä. Myös seutukulje­tukset ovat tauolla viikon 50. Lehdet, e-aineistot, internet ja muut kirjaston palvelut ovat käytettävissäsi nor­maalisti.


Honkalan ja Jyllin leirikeskuksen maksut muuttuvat 1.1.2018

Kirjoitettu: 18.10.17

Lue lisää

Matkailu- ja elinkeinotoimi tiedottaa

Kirjoitettu: 28.09.17

Kestävään matkailuun ja sähköisten kauppapaikkojen haltuunottoon valmentava hanke käynnistymässä.

Hanke koskee koko Geopark-valmistelualuetta, ja mukaan ovat tervetulleita kaikki matkailijoille palveluja ja tuotteita tuottavat yrittäjät ja tapahtumanjärjestäjät. Mitä enemmän saadaan tarjontaa yhteen, sitä kiinnostavampi alueemme on matkailijan silmissä.

Geopark-alueiden matkailu nojaa kestävyyteen niin paikallistalouden kuin geologisen, luonnon ja kulttuuriperinnön arvostuksenkin näkökulmasta. Matkailijoille tarjotaan paikal-lisista raaka-aineista valmistettua ruokaa, alueen tuotteita sekä esitellään geo- ja luontokohteiden lisäksi paikallista kulttuuria ja elämäntapaa. Meillä on suuri potentiaali paikallisuuden tuotteistamisessa, ja siihen on nyt tarjolla työkaluja.

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Terttu Hermansson,
terttu.hermansson@pskk.fi,
p. 040 6757 363

Geologi Pasi Talvitie,
pasi.talvitie@pskk.fi,
p. 040 5026 573

www.lauhanvuoriregion.fi

https://www.facebook.com/lauhanvuoriregion/?fref=ts

 


Päiväkoti tulossa Honkajoelle

Kirjoitettu: 26.09.17

Päiväkoti ottaa vastaa lahjoituksia:

- ehjiä leluja, jotka kaipaavat uutta kotia(ei pehmo), pihapelejä yms.

Tiedustelut: päivähoidon ohjaaja puh. 050 577 5727

 


Video Honkahölkästä ja Honkajoen markkinoista

Kirjoitettu: 16.08.17

Honkahölkkä ja Honkajoen markkinat täyttivät jälleen odotukset. Katso tapahtumaviikonlopun tunnelmia videolla.

linkki:

https://www.satakunnankansa.fi/kaupallinen-yhteistyo/juoksisitko-itsellesi-hirsisaunan-honka-holkkaan-ja-markkinoille-odotetaan-jalleen-satoja-kavijoita-nsedi0013407/


Video Pesämäestä

Kirjoitettu: 15.08.17

Honkajoen Pesämäen moottoriurheilurata on yksi parhaimmista radoista, kertoo rallicrossaaja Joni-Pekka Rajala haastattelussa. Katso video ja lue lisää.

linkki:

https://www.satakunnankansa.fi/kaupallinen-yhteistyo/joni-pekka-rajala-honkajoen-radasta-pesamaki-on-yksi-parhaimmista-nsedi0013799/

Koulukuljetusaikataulu 2017-2018

Kirjoitettu: 07.08.17

Lue lisää

Päiväkoti Honkajoelle

Kirjoitettu: 30.06.17

Päiväkodin perustamisesta tehtiin kunnanvaltuustossa 26.6.2017 yksimielinen päätös (§ 31).

Päiväkoti perustetaan Linnikantielle ent. vanhainkodin tiloihin. Päiväkotiin tulee kaksi ryhmää ja se on tarkoitus ottaa käyttöön marraskuussa 2017. Päiväkoti monipuolistaa päivähoidon palvelutarjontaa ja käyttöön otettavat tilat tarjoavat mahdollisuuden päivähoidon eri yksiköiden tiiviimpään yhteistyöhön, kun yksittäisiä päivähoidon toimipisteitä voidaan vähentää. Nykyisen Puukoulun ryhmiksen toiminnan on suunniteltu jatkuvan omissa tiloissaan. Muiden viiden ryhmiksen osalta päivähoito järjestetään Linnikantiellä saman katon alla, jonne kunnostetaan tilat päiväkotia ja kolmen hoitajan ryhmistä varten. Päivähoidon monipuolista palvelutarjontaa täydentää perhepäivähoito.


Sivu: 1 2 3