Avoinna lomatoimenohjaajan paikka

Kirjoitettu: 16.08.17

Lue lisää

Video Honkahölkästä ja Honkajoen markkinoista

Kirjoitettu: 16.08.17

Honkahölkkä ja Honkajoen markkinat täyttivät jälleen odotukset. Katso tapahtumaviikonlopun tunnelmia videolla.

linkki:

https://www.satakunnankansa.fi/kaupallinen-yhteistyo/juoksisitko-itsellesi-hirsisaunan-honka-holkkaan-ja-markkinoille-odotetaan-jalleen-satoja-kavijoita-nsedi0013407/


Video Pesämäestä

Kirjoitettu: 15.08.17

Honkajoen Pesämäen moottoriurheilurata on yksi parhaimmista radoista, kertoo rallicrossaaja Joni-Pekka Rajala haastattelussa. Katso video ja lue lisää.

linkki:

https://www.satakunnankansa.fi/kaupallinen-yhteistyo/joni-pekka-rajala-honkajoen-radasta-pesamaki-on-yksi-parhaimmista-nsedi0013799/

Käytä tilaisuutesi vaikuttaa Satakunnan vanhuspalveluihin sekä omais- ja perhehoitoon

Kirjoitettu: 15.08.17

Haluatko olla mukana luomassa yhdenvertaisia palveluita Satakunnan ikäihmisille? Kiinnostaako omais- ja perhehoidon asema? Ole mukana vaikuttamassa Satakunnan vanhuspalveluiden sekä omais- ja perhehoidon kehittämiseen kertomalla mielipiteesi palveluluonnoskuvauksista!

Asumis- ja laitospalveluiden, kotihoidon, palveluohjauksen, perhehoidon sekä omaishoidon palveluluonnoskuvaukset on luotu osana Satasoten ikäihmisten kotihoidon kehittämisen ja kaikenikäisten omais- ja perhehoidon vahvistamisen muutosohjelmaa. Muutosohjelma pyrkii edistämään yhdenvertaisuutta, sillä esimerkiksi toimintamalleissa, hoidon pääsyn kriteereissä, asiakasmaksuissa ja hoitoprosesseissa on tällä hetkellä eroja riippuen kunnasta, yhteistoiminta-alueesta tai kuntayhtymästä.

− Satakunnassa on 17 kuntaa, joiden maantieteellinen koko ja väestön määrä sekä rakenne vaihtelevat. Myös saatavilla olevissa palveluissa on eroja. Muutosohjelman avulla pyrimme edistämään yhdenvertaisuutta, joten jokainen palvelujen kehittämiseksi kerrottu mielipide on tärkeä, muistuttaa Satasoten muutosagentti Pirjo Rehula.

Palveluluonnoskuvaukset ovat kaikkien kommentoitavissa Satasoten verkkosivuilta löytyvän kyselyn avulla. Mielipiteensä palveluluonnoskuvauksista voi kertoa vielä 21.8.2017 asti. Kommentteja hyödynnetään palvelukokonaisuuksien kehittämisessä syksyllä järjestettävissä työpajoissa.

Lisätietoja antaa: Pirjo Rehula, muutosagentti, p. 044 701 3756

Palveluluonnoskuvaukset löydät I & O -muutosohjelman sivuilta

Mielipiteesi voit kertoa palautekyselyn avulla

Aiemmin tiedotettua: Vaikuta tulevaisuuden vanhuspalveluihin ja omais- ja perhehoidon kehittämiseen

 


Koulukuljetusaikataulu 2017-2018

Kirjoitettu: 07.08.17

Lue lisää

Päiväkoti Honkajoelle

Kirjoitettu: 30.06.17

Päiväkodin perustamisesta tehtiin kunnanvaltuustossa 26.6.2017 yksimielinen päätös (§ 31).

Päiväkoti perustetaan Linnikantielle ent. vanhainkodin tiloihin. Päiväkotiin tulee kaksi ryhmää ja se on tarkoitus ottaa käyttöön marraskuussa 2017. Päiväkoti monipuolistaa päivähoidon palvelutarjontaa ja käyttöön otettavat tilat tarjoavat mahdollisuuden päivähoidon eri yksiköiden tiiviimpään yhteistyöhön, kun yksittäisiä päivähoidon toimipisteitä voidaan vähentää. Nykyisen Puukoulun ryhmiksen toiminnan on suunniteltu jatkuvan omissa tiloissaan. Muiden viiden ryhmiksen osalta päivähoito järjestetään Linnikantiellä saman katon alla, jonne kunnostetaan tilat päiväkotia ja kolmen hoitajan ryhmistä varten. Päivähoidon monipuolista palvelutarjontaa täydentää perhepäivähoito.


Honkajoen kunnan hyvinvointikertomus 2017-2020

Kirjoitettu: 08.06.17

Lue lisää

Jyllinhovissa aamupalamahdollisuus ryhmille

Kirjoitettu: 30.05.17

Jyllinhovissa majoittuvat ryhmät (väh. 8 hlöä) voivat tilata myös aamupalan hintaan 6 €/hlö. Aamupalaan sisältyy: kahvi/tee, puuro tai mysli/murot*, sämpylä/ruisleipä, juusto/leikkele, tomaatti, kurkku, keitetty kananmuna, maito ja tuoremehu. 

*Tilaaja valitsee, haluaako ryhmälleen puuron vai mysli/murot vaihtoehdon.

Aamupalatilaukset vähintään kolme arkipäivää ennen majoittumista Leena Kuusimäelle p. 050 577 5200 tai leena.kuusimaki(a)honkajoki.fi


Vuoden ilmastoteko 2017 -kisan tunnustus Honkajoelle

Kirjoitettu: 19.05.17

Energiateollisuuden järjestämä Vuoden ilmastoteko 2017 -kisan yleisöäänestyksen voitti Vatajankosken Sähkön kiertotalouden idealla toimiva Kirkkokallion energiapuisto-hanke. Muut yhteistyöyritykset Honkajoen energiapuistossa ovat: Honkajoki Oy, KKK-vihannes Oy, Lihajaloste Korpela Oy, Honkatarhat Oy, Hevikolmio Oy, Honkajoen tuulipuisto Ky, Gasum Oy.

Honkajoen kunta onnittelee Kirkkokallion vihreän energiapuiston yrityksiä merkittävästä tunnustuksesta 18.5.2017!

Kuva toimijoiden yhteisestä lehdistötilaisuudesta Honkajoen kunnanvirastossa.

Vas.ylärivi: Juha Lindstedt / Honkatarhat Oy, Hevikolmio Oy Ari Kulmanen / KKK-vihannes Oy, Ikaalisten Luomu, Jalmari Rossi / Vatajankosken Sähkö, Petri Natunen / Lihajaloste Korpela Oy.

Vas.alarivi: Petri Paajanen / Vatajankosken Sähkö Oy, Esa Välimäki / Honkajoen kunta, Joonas Juura / Gasum

 

 


Valtuutetut ja varavaltuutetut 2017-2021

Kirjoitettu: 13.04.17

Lue lisää

Sivu: 1 2 3